Toidak in Buizingen (Vlaams-Brabant): wanneer uw dakwerken van een leien dakje moeten lopen!

Toidak is uw betrouwbare specialist in algemene dakwerken. Vanuit onze thuisbasis in Buizingen voeren we projecten uit in de provincie Vlaams-Brabant, met een focus op de regio Halle, Sint-Genesius-Rode, Beersel, Pepingen en Sint-Pieters-Leeuw. Wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van alle mogelijke dak- en gevelwerken!

Ons familiebedrijf werd 30 jaar geleden opgericht door zaakvoerder – en vader – Brillet. Sinds 25 jaar werkt zoon Frederik mee in de zaak en is nu zaakvoerder. Wij bieden u een persoonlijke dienstverlening in een familiale sfeer waarbij kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan. We garanderen u steeds een superieure service!

Contacteer ons voor + informatie

Toidak algemene dakwerken in Buizingen: uw specialist ter daken

U kunt rekenen op onze ervaren vakmannen voor de plaatsing en afwerking van zowel platte als hellende daken. Naast het bouwen van dakconstructies zijn we ook gespecialiseerd in de renovatie en het onderhoud van alle mogelijke dakbedekkingen.

Ontdek onze voordelige prijzen en onze liefde voor het vak. Vertrouw op onze expertise voor de plaatsing van de dakpannen op uw hellende dak, efficiënte dakisolatie of dakkoepels op uw platte dak! Wij selecteren steeds de beste materialen en bieden professioneel advies op maat.

Een overzicht van onze diensten:

  • renovatie van daken
  • (dringende) herstellingen van daken
  • nieuwbouw dakwerken
  • daktimmerwerken
  • dakisolatie
  • gevelbekleding (natuurleien, eternit leien, sidings, …)
  • zinkwerken
  • specialist derbigum
  • dakramen plaatsen (Velux, Fakro, Skylux koepels)

Toidak: steeds tot uw dienst!

Onze specialisten adviseren u graag bij de keuze van de optimale dakbedekking en bieden u aanvullende informatie over mogelijke isolatie- of renovatiepremies.

Ontdek onze snelle en voordelige service vandaag nog en contacteer onze medewerkers via telefoon of e-mail. Wij bieden u met plezier meer informatie over onze diensten of een geheel vrijblijvende offerte.

Heb je een gat in je dak bel dan Toidak!

Toidak

Slogan: Op zoek naar een aannemer voor je dakwerken? Dak renoveren, dak herstellen of een nieuw dak in en rond de regio’s Halle, Beersel, Gooik, Sint-Genesius-Rode of Sint-Pieters-Leeuw? Bel dan Toidak te Buizingen!